Een papierloze administratie? Het kan!

Met eaZySign heeft Zetes een eenvoudige en veilige oplossing voor het ondertekenen van digitale documenten op de markt gebracht.

Het werken met klantencontracten zonder fysieke documenten biedt duidelijke rendementsvoordelen:

  • GEEN printkosten
  • GEEN portokosten
  • GEEN documentfouten
  • GEEN documentverwerkingskosten
  • GEEN kosten voor fysieke opslag

Snelheid

Ondanks de beschikbare technologische mogelijkheden om elektronische handtekeningen te plaatsen in documenten, worden ze nog steeds niet op grote schaal gebruikt door het grote consumentenpubliek. De reden hiervoor is dat veel bedrijven toch wat zenuwachtig werden over het gebruik van een krachtige tool als de Belgische eID. Door het dagelijks toenemende aantal toepassingen dat gebruik maakt van de eID merken we dat dit echter snel verandert.

eaZySign is speciaal ontwikkeld om u te helpen bij de uitdagingen van het gebruik van de elektronische identiteitskaart als authenticatiemiddel. Het eenvoudige en klantspecifieke ontwerp garandeert een vlotte implementatie in uw bedrijfsprocessen en een snelle ROI.

30 jaar ervaring op het gebied van identificatie

eaZySign is ontwikkeld door een gespecialiseerd team binnen de Zetes Groep, die opgericht is in 1984. De onderneming heeft een sterke internationale reputatie als leider in de ontwikkeling van oplossingen voor de identificatie van goederen en de authenticatie van personen. De onderneming heeft grootschalige projecten geïmplementeerd voor onder meer de Belgische, Congolese, Ivoriaanse, Togolese en Israëlische overheid. 

De eID-producent garandeert een rechtsgeldige eSignature

Tien jaar geleden liep België wereldwijd voorop met de introductie van de innovatieve eID. De overheid besliste toen de hulp in te roepen van een sterke lokale technische partner: Zetes.

Vandaag brengt deze zelfde partner u een eenvoudige oplossing voor de digitale handtekening, waarbij de eID wordt gebruikt. We kunnen dan ook een vlotte integratie garanderen alsook een rechtsgeldige eSignature voor uw documenten.

Whitepaper 

Vindt u veiligheid belangrijk? Wij ook!

Bij het verwerken van gegevens van burgers voor overheidsprojecten, zoals bij het produceren van identiteitsdocumenten, bevolkingsregistraties en kiesregistraties, komt veiligheid voor ons altijd op de eerste plaats. Aangezien wij onderdeel zijn van de Zetes Groep, bent u ervan verzekerd dat niets aan het toeval overgelaten wordt: zowel tijdens het verwerken, verifiëren, archiveren, traceren, registreren als bij gebruikersbeheerfases, heeft u te allen tijde de zekerheid dat uw gegevens veilig verwerkt worden.

Met eaZySign zijn uw documenten altijd beschikbaar, inclusief het overzicht van de verrichte handelingen en een rechtsgeldige handtekening.