Zetes eaZySign platform

 • Het Zetes eaZySign platform: een beveiligde en gecertifieerde omgeving waar documenten geupload, bekeken en getekend kunnen worden (optie: archiving)
 • Dit platform is ofwel stand-alone ofwel geïntegreerd in toepassing van business partner
 • Binnen deze omgeving worden ondertekenaars (wiens identiteit gevalideerd wordt) geforceerd om een bepaalde procedure te volgen teneinde een handtekening te kunnen plaatsen, waaronder:
  • Gebruik juiste eID en pincode
  • Het doorlopen van elke pagina tot op het einde (WYSIWYS -> what you see is what you sign)
  • Het aanklikken van ‘gelezen en goedgekeurd’ of alternatief
  • Indien meerdere ondertekenaars: de volgorde waarin deze moeten ondertekenen
  • ..
 • Dit platform is toegankelijk via een web browser voor Win/Mac of native applicatie via iOS/Android
 • Zetes is (legaal) verantwoordelijk voor de handtekening -> zij gaat de tracking/logging van alle signactiviteiten bijhouden als bewijs van de actie
 • Zetes levert zowel de software (tekenplatform + sdk’s om data in documenten te integreren) als de verschillende hardware (USB/Micro USB/30Pin/Lightning/Bluetooth)
 • Opties: meerdere handtekeningen/document, meerdere ondertekenaars/document, meerdere documenten met 1 signature
 • Doel: Zetes = Ogone van de e-signature

- EINDE -

Over Zetes

Zetes is een internationale onderneming gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën helpt Zetes zijn klanten om de snelheid en kwaliteit van de processen en de betrouwbaarheid van de gegevens te verbeteren, zodat ze een voorsprong hebben binnen hun sector. Zetes is dus zowel pionier als marktleider.

De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 19 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2014 bedroeg de omzet 245,3 miljoen euro. Meer informatie: www.zetes.com

Over Zetes’ overheidsoplossingen

De People ID afdeling van Zetes levert beveiligde oplossingen, waarmee een overheid zijn  bevolking op een accurate manier kan registreren. Dankzij deze beveiligde oplossingen kunnen overheden tegemoet komen aan de strengste internationale eisen voor het uitgeven van documenten en het organiseren van democratische verkiezingen. Zetes heeft meer dan 10 jaar ervaring in het implementeren van gevoelige projecten voor overheden en supranationale organisaties. Zetes’ overheidsoplossingen worden gekenmerkt door hun betrouwbaarheid in combinatie met flexibiliteit en praktische uitvoerbaarheid. Hierdoor kunnen burgers op een veilige manier hun identiteit bewijzen en gebruik maken van hun democratische rechten.

Over Zetes' supply chain-oplossingen

Zetes verandert de wisselwerking tussen de moderne toeleveringsketens. De oplossingen voor het optimaliseren van de processen voor verpakken, opslag, afleveren, verkoop, directe diensten aan winkels en winkelbeheer zijn allemaal gekoppeld aan de ZetesOlympus ‘repository’ of data opslagplaats. Dit laat grote bedrijven toe om aan end-to-end tracking en tracing van goederen te doen, van productie tot eindgebruiker. Zetes faciliteert bedrijven in wereldwijde tracering en helpt bedrijven bij de daarbij horende uitdagingen ( serialisatie, namaak, beveiliging, wettelijke verplichtingen en vervalsing). Zetes integreert de nieuwste cloudplatformen met geavanceerde technologieën zoals imaging technologie, spraakherkenning, RFID, codering en mobiele terminals. Als betrouwbare partner garandeert Zetes een optimaal levenscyclusbeheer van al zijn oplossingen via de Zetes TotalCare- en Zetes TotalFinance-diensten.